TM Gården is op alle denkbare wijze te bereiken. Dit uiteraard na gelang u tijd en reislust. TM Gården is uiteraard te bereiken met de auto. U kunt daarbij kiezen om eventueel één of meedere overtochten met één van de ferries te maken, of kunt het gehele stuk rijden door over de (tol) bruggen te gaan.
Vliegen is de snelste manier om de afstand te overbruggen. Als u echt de tijd heeft en het heerlijk vindt om met het openbaar vervoer te reizen kunt u tot voor de deur van TM Gården komen.

Ook vindt u op deze pagina een opsomming van praktische informatie die u zou kunnen gebruiken tijdens u verblijf bij TM Gården.

Met de auto zonder overvaren

Vanaf Utrecht gerekend is het 1535 Km naar Hörken. U rijdt dan via Duitsland door Denemarken over de Lillibaeltbrug, de Storebaeltbrug (Tol) en de Öresundbrug (Tol) om vanaf Kopenhagen via Malmö Zweden binnen te rijden. Vanaf Malmö is het nog 620 Km naar Hörken. Dit is nog een behoorlijke rit, dus raden wij U aan een overnachting in te plannen.
Klik hier voor de meest actuele verkeersinformatie in Duitsland en Denemarken
Klik hier als een suggestie zoekt voor een eventuele overnachting.

Met de auto en overvaren

U kunt via verschillende overtochten Zweden bereiken. U kunt vanaf Puttgarden in Duitsland overvaren naar Rodby in Denemarken en dan over de Öresundbrug (Tol) vanaf Kopenhagen via Malmö naar Zweden. Vanaf Rodby kunt u ook doorrijden naar Helsingor in Denemarken en overvaren naar Helsingborg in Zweden. Ook kunt u ervoor kiezen om naar Kiel in Duitsland te rijden en vanaf daar te varen naar Goteborg in Zweden. Deze overtochten zijn online van te voren te boeken bij Stenaline.
Dit zijn de meest gangbare en eenvoudigste routes. Uiteraard zijn er meer routes en overtochten.

Met het openbaarvervoer

TM Gården is vanuit Nederland geheel met het openbaarvervoer te bereiken. Er stopt zelfs een bus direct voor TM Gården. Naar gelang uw reislust en het nemen van tijd voor uw reis kunt u kiezen om het gehele traject met de bus af te leggen of gedeeltelijk per trein en bus.
Met de bus kunt reizen vanuit Nederland naar een grote plaats in Zweden met Eurolines. Vanaf uw plaats naar keuze in Zweden kunt u uw busreis verder plannen met Resrobot om in Hörken tot voor de deur van TM Gården te komen.
Met de trein reist u vanuit Nederland door Duitsland naar Kopenhagen in Denemarken of naar Stockholm in Zweden. Hiervoor kunt u gemakkelijk een ticket boeken bij de NS of de Treinreiswinkel.
Vanuit Kopenhagen of Stockholm kunt u uw treinreis met de Zweedse spoorwegen SJ voortzetten naar Grängesberg op 9 Km afstand van TM Gården, om vanaf dit station met bus 361 richting Kopparberg voor de deur van TM Gården in Hörken te arriveren.
Ook uw busticket is online van te voren te boeken bij Resrobot

Met het vliegtuig

Met het vliegtuig is uiteraard de snelste manier om in Zweden te komen.
Vliegen naar Zweden is met vliegmaatschappij Ryanair het goedkoopst.
U vliegt op vliegveld Skavsta in het plaatsje Nyköping net onder Stockholm. De prijzen van Ryanair zijn zeer wisselend. Het is daarom verstandig om ruim van te voren een ticket te boeken.
De beste 3 mogelijkheden om met Ryanair naar Zweden te vliegen zijn vanaf vliegveld Eindhoven, vliegveld Weeze of vliegveld Charleroi.
Voor informatie over vertrek-,aankomsttijden en parkeertarieven van deze vliegvelden kunt u hieronder klikken op de linken van de desbetreffende vliegvelden.
De afstand van Utrecht naar vliegveld Eindhoven is ongeveer 95 Km, van Utrecht naar vliegveld Weeze is ongeveer 145 Km en van Utrecht naar vliegveld Charleroi is ongeveer 240 Km.
Vanaf vliegveld Skavsta kunt u verder reizen met een huurauto of het openbaar vervoer.
Klik hier voor de route van Nyköping naar TM Gården

 

Praktische informatie


Apotheek: Op 9 km afstand vanaf TM Gården in het dorpje Grängesberg is de dichtsbijzijnde apotheek.

Bank: In Grängesberg op 9 km afstand van TM Gården kunt u terecht voor al uw bankzaken.

Boodschappen: In Grängesberg op 9 km afstand van TM Gården zijn 2 supermarkten te vinden waar u al uw boodschappen kunt doen.

Bus: Lijn 361 stopt direkt voor TM Gården (klik hier voor eventuele bustijden).

Hörken: (klik hier voor informatie over Hörken op Wikipedia)

Mobielbellen: (klik hier voor informatie over tarieven voor mobielbellen)

Tanken: In Grängesberg op 9 km afstand van TM Gården is het dichtsbijzijnde benzinestation.

Trein: In Grängesberg op 9 km afstand van TM Gården is een treinstation. Vanaf hier kunt u uiteraard reizen naar ander steden, maar ook met Bus 361 direct voor de TM Gården komen.

Touristenbureau: In de directe omgeving van TM Gården zijn 2 touristen bureaus te vinden. 1 in Ludvika en 1 in Kopparberg.

Ziekenhuis: Het is uiteraard nooit te hopen om tijdens uw welverdiende vakantie een bezoek aan het ziekenhuis te moeten brengen. Mocht het onverhoopt toch nodig zijn naar een ziekenhuis te moeten gaan, is er een zieken huis in Ludvika op 26 km van TM Gården

volg ons ook op Facebook

© 2016 TM Gården
Design by T.J. van der Ploeg