Meteen naar de inhoud

Huren

In de maanden mei tot en met augustus – plus de weken waarin Kerst en oudjaar vallen – boek je één of meer hele weken, van zaterdag tot zaterdag, voor € 590,00 per week. De rest van het jaar huur je minimaal zeven dagen, maar kies je zelf de dag van aankomst en vertrek. De huur bedraagt dan € 450,00 per zeven nachten, plus € 65,00 voor elke nacht extra. Boek je twee weken of meer? Dan krijg je 10% korting op de totale huurbedrag. Je kunt een reservering bevestigen door een aanbetaling van 40% van het huurbedrag te doen.

Verder bedraagt de borg € 200,00 euro per boeking. Dit bedrag krijg je volledig terug wanneer er geen bijzonderheden zijn en het huis schoon is achtergelaten volgens de schoonmaak- en opleveringsinstructies (zie bestand ‘schoonmaak en oplevering’). Het is dus goed om te weten dat het de bedoeling is dat je het huis zelf schoonmaakt. In het huis ligt een ‘huismap’ met onze huisregels, tips, aanbevelingen over de omgeving en een gastenboek.

Op de dag van aankomst ben je vanaf 15.00 uur welkom. Ga je weer terug naar huis? Dan vinden wij het fijn wanneer je op de dag van vertrek vóór 11.00 uur uitcheckt.

Wanneer je concrete interesse hebt om het huis te bezoeken sturen wij je onze ‘algemene voorwaarden’ op per mail. Hierin staat informatie over bijvoorbeeld de borg, betalingen en annuleren. Samen met het document ‘schoonmaak- en oplevering’ heb je dan alles wat je nodig hebt.

periodehuur per weekborgextra nacht
mei t/m augustus
+ week 51, week 52 en week 1
€ 590,00 € 200,00
september t/m april€ 450,00 € 200,00€ 65,00

Goed om te weten

Je krijgt een schoon huis waarin nooit is gerookt. Voor € 10,00 per persoon kun je gebruik maken van schoon bedlinnen, maar je mag natuurlijk ook eigen bedlinnen (dekbedovertrek, hoeslaken 200 cm x 90 cm en kussensloop) meenemen. Overig linnengoed (badhanddoeken, keukendoeken etc.) breng je wel altijd zelf mee. De benodigde schoonmaakspullen zijn aanwezig. Het water uit de bron is goedgekeurd en ruikt soms een beetje naar ijzer. Het is echter volledig veilig om dit water te drinken en te gebruiken.

In de woning is een map aanwezig met informatie over het huis en tips voor uitstapjes in de omgeving. Verder woont onze (Nederlandssprekende) familie op 15 minuten rijden afstand. Zij kunnen altijd helpen bij vragen of bijzonderheden.